Voor koffie, thee en lekkernijen bent u bij de Theeklipper aan het juiste adres.

De Winkel

Graag verwelkomen wij u in onze koffie en thee speciaalzaak in winkelcentrum ’t Loo te Heiloo. Zodra u de winkel binnenstapt, komen vervlogen tijden tot leven en waant u zich bij de kruidenier van toen. Nostalgie ten top!

Openingstijden: Di, wo, do van 9.30 tot 17.30 uur.
Vrij 9.30 – 20.00 uur en Zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur.

De webshop

De Theeklipper stond in vroeger tijden bekend als het vervoermiddel om heerlijke theeën naar ons land te verschepen. Anno november 2017 kunnen wij met enige trots zeggen dat u nu via onze webshop een deel van het heerlijke assortiment van de Theeklipper bij u thuis kunt krijgen. De verzendkosten zijn € 4.99 en bij een bestelling van €35,- of meer betaalt u helemaal geen verzendkosten. Wij proberen binnen 2 tot 3 werkdagen te leveren.

Mist u iets of zou u graag een artikel in de webshop opgenomen zien worden, schroom niet en neem contact met ons op via ons contactformulier of via een telefoontje.

Thee

Wij verkopen rond de 150 soorten losse thee. Groene thee, zwarte thee, rooibos, kruiden …, wij hebben ze in tal van variaties. Tevens zijn de theemerken Twinings, Dilmah, Royal t-stick, van Oordt, Jacob Hooij en Bradleys in onze winkel vertegenwoordigd.

koffie

Koffie

Ook aan de koffieliefhebber is gedacht. Er staan zo’n 16 soorten koffiebonen op u te wachten om ontdekt te worden. Van een zeer milde Brasil tot de krachtige espresso Exclusivo.
Te verkrijgen als boon, of vers gemalen in de gewenste maalgraad

oud hollands snoep

Zoetwaren en chocolade

Om uw koffie en/of theemoment helemaal tot een feest te maken, hebben wij heerlijke Belgische handgemaakte bonbons in ons assortiment. Deze kunt u gewoon per stuk kopen of feestelijk laten verpakken.
Onze chocola en bonbons worden afgestemd op het seizoen. Zo hebben wij met kerst speciale kerstbonbons en leuke kerstfiguurtjes en met paas uiteraard eitjes en haasjes.
Oud Hollands snoep
Onder het motto ‘kent u deze nog….?’
Polkabrokken, zuurstokken, kaneelkussentjes, boterballen, peertjes, ananasblokjes, framboosjes en zelfs duimdrop en zwart op wit (of is het wit op zwart?).
De liefhebber van oudhollands snoep kan zijn of haar hart ophalen. De smaak van vroeger gewoon vers voor u uit weckpotten geschept.

snuisterijen

Snuisterijen

Om het nog gezelliger te maken verkopen wij tal van snuisterijen. Van leuke mokken en dienblaadjes tot mooie servetten en onderzetters. Dit alles om van uw koffie- en/of theemoment iets bijzonders te maken. Wij proberen telkens weer items te vinden waarmee we u verbazen. Van al deze snuisterijen kunnen wij mooie cadeaus maken, een origineel geschenk waarmee u een jarige, vriend, vriendin, zieke, ouder, kind, buurvrouw, juf, of wie dan ook kunt verrassen. Zeg nu zelf: wat is mooier dan een cadeau te mogen ontvangen waarvoor moeite is gedaan?

 

Deze maand in het zonnetje..

Winter chai

winter chai

Winter Chai

Op een koude winterse dag is de winter chai de ideale drank om weer even heerlijk door te warmen. Ideaal om een heerlijke Chai latte van te maken.

Cafe del Mundo

cafe del mundo

Cafe del Mundo

Café del Mundo is een krachtige espressomelange met een uitgesproken karakter en een geweldige body.