Koffie Private labelBenieuwd naar onze heerlijke “eigen” koffiebonen, hieronder treft u van allen een kleine beschrijving..
De koffiebonen worden iedere week vers voor ons gebrand door de firma Beans uit Ittervoort. Bent u op zoek naar een speciale koffie buiten ons reguliere assortiment (bijvoorbeeld een Blue Mountain of Kopi Luwak) neem dan contact met ons op via 06-105 29 929 of het contactformulier

Decafenato

Een zeer goede melange van centraal Amerikaanse en Afrikaanse arabica’s. De koffie is op waterbasis gedecafineerd. Een volle, lekkere smaak geschikt voor alle zetmethodes. De mooie, zachte basis wordt door Brasils gelegd. Prachtige Guatemala’s uit Antigua zorgen voor een fijne aciditeit. De Peru Chanchamayo voegt de bloemige en fruitige tonen toe. Cafeïnevrije Arabica heeft een zachte, frisse aciditeit met bloemige, fruitige tonen en een hint van melkchocolade.

Brasil Cerrado

Koffie uit Cerrado, een kleine plantage, uit het land met de grootste koffieproductie ter wereld. Zeer zacht van smaak met zoete nuances

Guatamala Antigua

Koffie uit Guatemala is vermaard om zijn lichtvoetige, fruitige frisheid en intense, bitterzoete chocoladegeur. Hints van boter en karamel en een licht spoor van ceder geven deze klassieke bourbon cup zijn heldere en evenwichtige karakter.

India Monsooned Malabar

Fijne milde koffie met zeer laag zuurgehalte. Tikje rins medium body en zoetige kruidige nuances.

Huismelange

Met zorg samengestelde melange: Vol en rijk van smaak met een krachtige afdronk.

Luna Espresso

Is een uitdagende espresso met een verfijnde balans tussen fris en zoet. De espresso combineert volle chocoladetonen met fruitige en bloemige aroma’s. Deze koffie is middel-krachtig in zijn body.

Espresso Traditionale

Is een koffie met een fluweelzachte smaak en een heerlijk zoet aroma met chocolade-, amandel- en karameltonen, aangevuld met een hint van citrus en rood fruit en een vleugje jasmijn.

Italiaanse Espresso

Is een volle, krachtige espresso met dat mooie Italiaanse temperament, maar zonder bittertje op het eind. Fijne chocoladetonen mengen zich met een langdurende zachte fruitige frisheid

Milano Espresso

Deze espresso is op Milanese wijze gebrand met een uitdagende, complexe smaak. Het combineert mooie ronde getoaste chocoladetonen met een heldere frisheid en delicate fruitige en karamelachtige aroma’s.

Espresso Exclusivo

Prachtige volle espresso met mooie zoete tonen en geurige chocolade tinten

Espresso Nero

Is een krachtige, volle espresso met extra pit. Een blend van centraal- en zuid Amerikaanse koffiesoorten. Mooi donker van kleur. De ultieme koffie voor de liefhebber van krachtige koffie!

koffiebonen met schep