Mocca d’or koffie

Mocca d’Or maakt superieure melanges, van de absolute top. Het geheim van Mocca d’Or? Deskundig mêleren en branden van de koffiebonen. Wij van de Theeklipper zijn dan ook blij dat wij naast onze “eigen” bonen ook de bonen van Mocca D ‘or mogen verkopen.

Panama Bouquete

Een Single Origin koffie bestaande uit 100 % Arabica bonen: een delicate koffie met een verfijnde en zoete smaak. De nuances van butterscotch en botercrème geven deze koffie een zachte smaakbeleving. De koffieplanten op Panama groeien op hellingen met hoogtes van wel 1500 meter aan de vulkaan Baru. De verschillende hoogtes en valleien zorgen voor de ontwikkeling van prachtige en verschillende smaaknuances. Vooral geschikt voor espresso en lungo.

Colombia Supremo

Single Origin koffie en een echte klassieker! Bestaande uit 100 % Arabica bonen met een licht fruitige en iets zoete smaak. Deze koffie heeft smaaknuances van sinaasappel, grapefruit en karamel. De naam Supremo verwijst naar het formaat van de koffieboon; deze is groot. De boon komt uit het Cauca gebied in het Zuid-Amerikaanse Colombia. Komt bijzonder goed tot zijn recht als een espresso of een lungo.

House Blend

Een krachtige, rijke espresso koffie met een stevige body. Een perfecte mix van bonen uit Guatemala, Costa Rica en Peru; landen waar de kwaliteit van de koffieboon hoog is. Deze koffie is vol, fris en iets zoet met nuances van appel, mandarijn en kandij. De House Blend – 100% Arabica is geschikt voor alle koffievarianten.

Café Diego

Een prachtige blend van 100% Arabica bonen afkomstig uit Mexico, Costa Rica en Panama. De koffie uit deze gebieden staat bekend als mild en met toegankelijk karakter.  Café Diego smaakt notig, vol en zoet en heeft nuances van hazelnoot, karamel en cacao. Café Diego is geschikt voor alle koffievarianten.

Café Del Mundo

Een absolute topper in ons assortiment! Een krachtige espressomelange met een uitgesproken karakter en een geweldige body. Deze melange bestaat uit koffiesoorten, afkomstig uit onder andere Guatemala, Honduras en Costa Rica. De nuances van walnoot, gember en karamel maken deze koffie zeer aantrekkelijk. Deze koffie komt het beste tot zijn recht als espresso, cappuccino en andere op melk gebaseerde koffievarianten

Raffinato

Een smaakvolle espressokoffie, stevig van karakter, licht notig en iets zoet van smaak. Deze blend bestaat uit bonen afkomstig uit Honduras, Brazilië en Indonesië. Nuances van amandel en cacao maken deze koffie karaktervol. De Raffinato komt heel goed tot zijn recht met een espresso- of mokkapot zetmethode.

Sicilia

Is de ultiem krachtige Italiaanse espresso koffie. Deze melange is uitermate geschikt voor het maken van een echte sublieme espresso of cappuccino. Een briljante mix van robusta en arabica koffiebonen, afkomstig uit Zuid- Amerika en Azië. Kenmerkend voor de smaak van de Sicilia zijn de nuances van pinda en aarde.

panama boquete
Colombia Supremo
House blend 100% Arabica
Cafe Diego
cafe del mundo
sicilia