Over ons

Graag verwelkomen wij u in onze winkel in winkelcentrum ’t Loo te Heiloo.

Zodra u de winkel binnenstapt, komen vervlogen tijden tot leven en waant u zich bij de kruidenier van toen. Nostalgie ten top!

Thee
Op zoek naar losse thee, wij hebben rond de 150 soorten. Deze theeen worden achter de balie gepresenteerd in stopflessen en blikken. U kunt alle theeën ruiken, de winkelbediende helpt u graag met een juiste keuze maken. Bij ons kunt u de losse thee in alle gewenste hoeveelheden krijgen, of u nu een klein schepje of 1 kilo wilt bij ons geen probleem. Tevens verkopen wij theezakjes van de merken Twinings , Dilmah, Jacob Hooij en Bradleys.

Koffie
Ook al heet de winkel de Theeklipper, koffie is ook verkrijgbaar, wij zijn immers een KOFFIE en thee speciaalzaak. Ons vaste assortiment koffie bestaat uit 18 soorten bonen. Wij hebben bonen onder private label en van koffiebranderij Mocca d’or uit Zwolle.

Oud Hollands snoep
Het oudhollandse snoep staat te pronken in de kast. Bij menigeen stroomt het water in de mond bij het aanzien van dit lekkers. Van boterbabbelaars tot authentieke peredrups, wij hebben ze in het assortiment.

Verder hebben wij tal van snuisterijen op voorraad waardoor een bezoek nog leuker wordt.

Komt u ook sfeer proeven? Wij zijn iedere dinsdag tot en met zaterdag geopend.