Graag verwelkomen wij u in onze winkel in winkelcentrum ’t Loo te Heiloo.

Zodra u de winkel binnenstapt, komen vervlogen tijden tot leven en waant u zich bij de kruidenier van toen. Nostalgie ten top!

Image Alt

Leveringsvoorwaarden

Bekijk onze leveringsvoorwaarden

Verzendkosten en levertijd

Verzending binnen Nederland via DHL €4,95. Boven de €35,- geen verzendkosten.
Levertijd 2-3 werkdagen.
Mocht de bestelling in een envelop passen, zal deze worden verstuurd als brievenbuspost. De verzendkosten worden met u verrekend.
U kunt uw bestelling ook afhalen in de winkel ’t Loo 68 1851 HT Heiloo, u kunt dit tijdens het bestelproces aangeven. Op deze manier betaalt u dus geen verzendkosten.

Retour procedure

De koop ongedaan maken kan binnen 14 dagen onder de volgende voorwaarden:
Het product mag niet gebruikt of beschadigd zijn; geen gebruikssporen vertonen.
De verpakking en toebehoren moeten in originele staat zijn.
Speciaal voor u bestelde artikelen kunt u niet ruilen.
Voedingsmiddelen kunt u niet ruilen.

Procedure

U stuurt het artikel op eigen kosten en op eigen risico terug. Ongefrankeerde zendingen en zendingen onder rembours worden door ons niet aangenomen. Vermeldt bij uw retourzending graag uw naam en factuurnummer en het gebruikte banknummer. U kunt uw product tevens afgeven in de fysieke winkel in ’t Loo in Heiloo

Retour betaling

Bij het retour sturen van de complete order zal het gehele aankoopbedrag (inclusief betaalde verzendkosten oorspronkelijke order) binnen 14 dagen teruggestort worden op het door u gebruikte bankrekeningnummer. Bij retourzending van een gedeelte van de order zullen de eventueel betaalde verzendkosten van uw oorspronkelijke order niet worden vergoed.

Retouradres

U kunt de producten, zorgvuldig verpakt, retour zenden naar:
De Theeklipper
’t Loo 68
1851 HT Heiloo

Aansprakelijkheid

De Theeklipper is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede neutrale verpakking. Wanneer dit gebeurt kunnen wij helaas de retourzending en het aankoopbedrag niet vergoeden.

Bestelling beschadigd aangekomen of defect

Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de bestelling, neem dan direct contact met ons op, graag binnen 4 werkdagen. Wij zullen uw klacht beoordelen en zoeken naar een passende oplossing.

Ruilen

Artikelen kunt u ruilen door de artikelen te retourneren en vervolgens gelijk een nieuwe bestelling te plaatsten op de website. Zo ziet u direct of het artikel nog beschikbaar is.
Een op een artikelen ruilen is helaas niet mogelijk, het is ook niet mogelijk om via het herroepingsformulier een vervangend artikel aan te vragen.
Wij kunnen helaas vanwege technische redenen de bestellingen niet met elkaar verrekenen.

Zwarte Thee

Groene Thee

Witte Thee

Rooibos

Kruiden

CONTACT

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen