Graag verwelkomen wij u in onze winkel in winkelcentrum ’t Loo te Heiloo.

Zodra u de winkel binnenstapt, komen vervlogen tijden tot leven en waant u zich bij de kruidenier van toen. Nostalgie ten top!

DE WINKEL

Voor koffie, thee en lekkernijen bent u bij De Theeklipper aan het juiste adres. Onze winkel bevindt zich in Winkelcentrum 't Loo in Heiloo. Kom langs en geniet van onze unieke verse smaken.

De geschiedenis

De Theeklipper is in 1990 opgericht door mevrouw C. den Haan. Zij vestigde de winkel in het pand van Bloemenshop Houtenbos, alwaar zij samen met groenteboeren Piet en Marco een kleinschalig winkelcentrum vormden.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9.30-17.30
Woensdag: 9.30-17.30
Donderdag: 9.30-17.30
Vrijdag: 9.30-20.00
Zaterdag: 9.30-17.00
Zondag: gesloten

THEE

Op zoek naar losse thee, wij hebben rond de 150 soorten. Deze theeen worden achter de balie gepresenteerd in stopflessen en blikken. U kunt alle theeën ruiken, de winkelbediende helpt u graag met een juiste keuze maken. Bij ons kunt u de losse thee in alle gewenste hoeveelheden krijgen, of u nu een klein schepje of 1 kilo wilt bij ons geen probleem. Tevens verkopen wij theezakjes van de merken Twinings , Dilmah, Jacob Hooij en Bradleys.

KOFFIE

Ook al heet de winkel de Theeklipper, koffie is ook verkrijgbaar, wij zijn immers een KOFFIE en thee speciaalzaak. Ons vaste assortiment koffie bestaat uit 18 soorten bonen. Wij hebben bonen onder private label en van koffiebranderij Mocca d’or uit Zwolle.

OUD HOLLANDS SNOEP

Het oudhollandse snoep staat te pronken in de kast. Bij menigeen stroomt het water in de mond bij het aanzien van dit lekkers. Van boterbabbelaars tot authentieke peredrups, wij hebben ze in het assortiment.

Accessoires

Om van onze losse thee een optimale beleving te maken hebben we ook allerlei verschillende accessoires geselecteerd. Sommige zijn onmisbaar, andere zijn gewoon erg leuk om te hebben. Denk bijvoorbeeld aan verscheidene theezeefjes, en losse theezakjes.

CONTACT

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen