Graag verwelkomen wij u in onze winkel in winkelcentrum ’t Loo te Heiloo.

Zodra u de winkel binnenstapt, komen vervlogen tijden tot leven en waant u zich bij de kruidenier van toen. Nostalgie ten top!

Image Alt

Geschiedenis

Geschiedenis van De Theeklipper

Altijd al benieuwd geweest naar de geschiedenis van de winkel De Theeklipper??? Hieronder doen wij dit voor u uit de doeken.

De Theeklipper

De Theeklipper is in 1990 opgericht door mevrouw C. den Haan. Zij vestigde de winkel in het pand van Bloemenshop Houtenbos, alwaar zij samen met groenteboeren Piet en Marco een kleinschalig winkelcentrum vormden.

HOE HET BEGON

In deze jaren kreeg de Theeklipper bekendheid door de theeboeketten en presentjes die op maat werden gemaakt. Ook voor leuke hebbedingetjes wist de Heilooër bevolking de winkel te vinden. Mede dankzij de theelezingen die mevrouw den Haan op talloze plaatsen gaf, steeg de bekendheid van De Theeklipper, ook buiten de grenzen van Heiloo. In 2010 bereikte mevrouw Den Haan de pensioengerechtigde leeftijd en gaf zij het roer over aan mevrouw Zonneveld. Na een verbouwing werd het assortiment uitgebreid met heerlijke verse koffiebonen en oudhollands snoepgoed.

HUIDIGE LOCATIE

In 2015 stopten de groenteboer en de bloemenwinkel en was de Theeklipper genoodzaakt haar zeilen te hijsen en koers te zetten naar een andere locatie. Dit werd ’t Loo 68 in winkelcentrum ’t Loo. Ook de Theeklipper gaat met de tijd mee en daarom is er sinds 2017 een website met webshop, zodat u nog gemakkelijker uw favoriete koffie en thee thuis kunt bestellen, en het gewoon thuis word bezorgd.

ONGEWIJZIGDE KOERS

Anno nu heeft de Theeklipper een zeer uitgebreid assortiment losse thee, theezakjes, koffiebonen, bonbons, oudhollands snoep en snuisterijen. Nog steeds maken wij leuke boeketten en pakketten op maat. Zo ziet u, de jaren verstrijken, maar de koers van de Theeklipper blijft ongewijzigd.

CONTACT